Sunday, January 29, 2017

Πρωτότυπα Ράφια Τοίχου & Κηροπήγια


Η διακόσμηση αποτελεί το στοιχείο που δίνει ξεχωριστό στυλ σε ένα χώρο και τον κάνει να αποκτά κάθε φορά διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Τα κηροπήγια είναι ένας ωραίος τρόπος διακόσμησης της τραπεζαρίας σας και αποτελούν πεδίο δημιουργίας και αγαπημένο θέμα των κορυφαίων σχεδιαστών παγκοσμίως. Μπορεί να μοιάζουν σαν κάποιο αντικείμενο του παρελθόντος όμως χρήση και η φύση που έχει το κηροπήγιο το κάνει ιδανικό project και πεδίο πειραματισμού στο χώρο του design. Στο Design Is This θα βρείτε design κηροπήγια εξαιρετικής κατασκευής και μεγάλης ποικιλίας που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα ανάλογα με την εποχή.
Θαυμάστε μερικά πραγματικά πρωτότυπα κηροπήγια:
Το Tri-Angular Loop είναι ένα διακριτικό, μοντέρνο κηροπήγιο τσαγιού και αποτελεί τη νέα προσθήκη στη σειρά Loop Maison για το 2016. Ο πλέον κατάλληλος τρόπος για να γνωρίσετε τη σύγχρονη γεωμετρική τάση στη διακόσμηση - ο εκλεπτυσμένος του σχεδιασμός δείχνει θαυμάσιος από όπου κι αν το κοιτάξετε!a




Το Κηροπήγιο Weight Here XL με βάσεις για 3 κεριά σχεδιάστηκε από το δανέζικο στούντιο KiBiSi για την MENU και ξεχωρίζει για την αφαιρετική του κομψότητα.
Το άκρως εντυπωσιακό αυτό κηροπήγιο είναι φτιαγμένο από χυτοσίδηρο και Polystone. Παρότι μοιάζει πολύ με τσιμέντο, το Polystone είναι ένα υψηλής τεχνολογίας υλικό που αποτελείται από σκόνη πέτρας και πολυουρεθάνη. Τα χαρακτηριστικά του υλικού είναι ότι έχει πέτρινη υφή (εξ ου και η ονομασία) είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και διατηρεί πολύ καλά το φινίρισμα του.
Ένας ακόμη τρόπος να κάνετε την διακόσμηση του σπιτιού σας πρωτότυπη και μοντέρνα είναι τα ράφια τοίχου, απλά και λειτουργικά στοιχεία, απαραίτητα όμως σε κάθε χώρο καθώς φιλοξενούν τα αγαπημένα μας αντικείμενα. Μπορούν να βάλουν σε τάξη τα προσωπικά μας αντικείμενα αλλά και να δημιουργήσουν πρωτότυπα σχέδια στους τοίχους μας.


To μεγάλο ράφι της δανέζικης Hübsch ξεχωρίζει χάρη στους δερμάτινους ιμάντες που το κρατούν σταθερό στον τοίχο! Αυτό το ξύλινο ράφι τοίχου σε φυσική απόχρωση έχει ικανοποιητική διάσταση και μαγνητίζει τους λάτρεις της μοντέρνας διακόσμησης.
Επιλέξτε μέσα από τη ευρεία γκάμα του Design Is This για την διακόσμηση του σπιτιού σας και διαμορφώστε τον χώρο σας με στοιχεία που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν.


No comments:

Post a Comment